Rowers in action during the Kemijoki Experience 2014

Soutajat vauhdissa. Yöttömän Yön Soutu / Kemijoki Experience 2014.

Tapahtumaan voit osallistua osallistua yksin tai porukalla. Itsekseen reissaavalle takaamme hyvän seuran ja loistavan tunnelman yksittäispaikalla 14-paikkaisessa kirkkoveneessä turvallisen kipparin johdolla. Kokoamalla mukavan kaveriporukan tai työyhteisön saatte käyttöönne 9- tai 15-paikkaisen kirkkoveneen.

Ennen tapahtumaa kuntoilu on hyvästä, mutta huippukunnossa sinun ei tarvitse olla. Yöttömän Yön Soutu ei ole kilpasoutu, vaan kulttuurimatka joella soutaen tai meloen. Yö- ja päivämatkat ovat pituudeltaan 33-43 km ja soveltuvat hyvin aloittelevallekin soutajalle. Melojalle reissu voi olla jonkin verran haastavampi, riippuen kalustosta ja harrastustaustasta.

Lähtö on Savukoskelta ja määränpää Kemijärvellä. Vuokrakalusto odottaa valmiiina Savukoskella. Pakettiin kuuluvat veneet sisältävät liivit ja muut tarvittavat välineet.

Yhteiskuljetus järjestestään bussilla Kemijärveltä Pelkosenniemen kautta Savukoskelle. Pakettiin kuuluu myös yhteiskuljetus Vuostimosta  ???  perjantai-iltana ja lauantaina ?? tunturilta Räisälään.

Soudun aikana tarvittavat henkilökohtaiset vaihtovaatteet ja varusteet yöpymiseen ja peseytymiseen kulkeutuvat Soudun ajan huoltoautossa ja ovat käytettävissä yöpymispaikoilla ja lähes kaikilla pysähdyspaikoilla. Palvelu sisältyy hintaan.

Jokaisella kirkkoveneellä on oma teltta valmiiksi pystytettynä jokirannalla ensimmäiseksi yöksi. Kaksikoille on myös teltta valmiina yöpymistä vartea. Palvelu ja yöpyminen sisältyvät hintaan. Jos haluat omaa rauhaa ja nukkua omassa teltassasi, se kulkee mukavasti huoltoautossa.

Toisena yönä pääset ???? nukkumaan mukavasti lakanoiden väliin. ??????? alueen majoitusyritykset tarjoavat soutajille ja melojille majoitusta erikoishintaan. Tarjoukset päivittyvät tälle sivustolle lähemmin. Nämä majoitukset sinut tulee varata erikseen.

Jos jokin jäi askarruttamaan, kysy ihmeessä lisää. Autamme ja vastaamme mielellämme!