Samperin Savotta Hotel in Savukoksi

Hotelli Samperin Savotta Savukoskella

Joka vuosi yhteistyökumppanimme tarjoavat hyviä majoituspaketteja Yöttömän Yön Soudun tapahtumaan osallistuville Savukoskella,  ????tunturilla ja Kemijärvellä. Päivitämme vuoden 2017 tarjoukset lähemmin.

Huomioithan, että 1. soutuyön majoitus puolijoukkueteltoissa sisältyy osallistumispakettihintaan. Jos haluat ottaa mukaan oman teltan, se kulkee kätevästi huoltoautossamme.


 

Varaukset: yottomanyonsoutu@gmail.com


Hotelliyö kansallispuiston kainalossa, ?????tunturilla.

Hotelli ????tunturi sijaitsee ylhäällä tunturin rinteessä. Hotellista avautuvat upeat maisemat ympäröivään luontoon. Huoneissa on 2 x 90cm sängyt, langaton internet, kylpyhuone, tv, hiustenkuivaaja ja vaatteiden kuivaustelineet. Hintaan sisältyy aamiainen villiruoka-teemassa sekä sauna ja mainio kuntosali.

Hotelli ????? majoittujille ja erityisesti saunojille on tarjolla mahdollisuus nauttia Lapin luonnosta erilaisten saunatuotteiden avulla. Saunalla on mahdollisuus tehdä itselleen mm. jalkakylpyjä ja vartalokuorintoja. Opiskelijamme ohjeistavat ja opastavat saunojia käyttämään tuotteita ja -kylpyjä kertoen samalla käytetyistä raaka-aineista. Jokainen saunoja voi omatoimisesti nauttia yrttisen saunan löylyistä ja rentoutua soudun jälkeen.

Hinnat ajalle 20.-22.7.2017

???Hotelli 1hh

  •  € / huone

????Hotelli 2hh

  •  € / huone

, muista mainta Yöttömän yön soutu 2015.